Despre noi

Tipografia ta online

GRUPUL FLYERALARM

Flyeralarm este in topul firmelor care ofera servicii tipografice prin intermediul online pe segmentul B2B in Europa si este una dintre cele mai mari companii e-commerce din Germania. Portofoliul companiei include o multitudine de printuri mediatice - de la flyere pana la carti - in plus ofera si servici de marketing, grafica si consultanta in identitatea visuala. Nucleul firmei Flyeralarm este producerea si comercializarea de articole tiparite sau produse de advertising pe piata corporatista (B2B). Toate produsele sunt manufacturate exclusiv in Germania folosind tehnologie de ultima generatie in diverse locatii de tiparire care apartin acestui grup. Flyeralarm a realizat o cifra de 300 milioane Euro in 2014 si are un numar de peste 2000 de angajati, distribuiti in 6 locatii din Europa. Sediul central al firmei este in Würzburg iar compania a fost fondata în anul 2002 de catre Thorsten Fischer.

PARTENERUL TAU IN EUROPA

Viata noastra la Flyeralarm este tiparul. Zilnic se proceseaza aproxmativ 15.000 de comenzi si sunt coordonate peste 20.000 de colete pentru a ajunge in cel mai scurt timp posibil la destinatar. Flyeralarm este prezenta în peste 14 tari din Europa: Marea Britanie, Italia, Franța, Austria, Polonia, Spania, Olanda, Danemarca, Suedia, Finlandia, Belgia, Elvetia, Irlanda, Ungaria, iar acum si in Romania.

ACUM SI IN ROMANIA

Flyeralarm Romania a fost infiintata in anul 2015 si beneficeaza de o experienta de peste 14 ani în domeniul tipografic din Europa. Flyeralarm Romania, impreuna cu echipa sa, ofera clientilor nu doar produse tipografice de inalta calitate si livrare in scurt timp dar si servicii de machetare si consultanta in domeniul de marketing cu specializare pe publicitate printata.

Program:
Luni - Vineri,
08:00-17:00

FLYERALARM SRL
Strada Mihai Viteazu, nr. 1
557260, Șelimbăr, Sibiu

Telefon mobil: 0748 145 754
Telefon fix: 0369 733 130
Email: info@flyeralarm.ro