Faq

Întrebări și răspunsuri frecvente

Cum comand?

Completati formularul de comanda online. Acest formular il gasiti aici: Comanda online

După ce ati trimis fomularul de comanda, echipa noastra va va contacta in maxim 24 de ore cu o oferta scrisa. Oferta o puteti confirma prin email sau prin telefon.

Care este timpul de livrare?

Timpul de livrare se stabileste in functie de produsul ales. Va rugam luati legatura cu noi pentru comenzi care necesita livrare la termen. Multe produse le oferim cu livrare in 24 sau 48 de ore in tara.

Cum trebuie sa fie macheta grafica?

Acceptam formate de fisier PDF, TIF(F), JPEG. Dimensiunea necesara produsului dumneavostra vi se va comunica in scris de catre echipa noastra odata ce ati cerut o oferta de pret.

Cum trimit datele sau macheta grafica?

Prin email la adresa info@flyeralarm.ro sau prin CD/DVD la adresa noastra. Daca doriti sa folositi un alt mod(FTP, Dropbox, etc.) va rugam sa luati legatura telefonic cu echipa noastra.

Pot primi mai multe detalii despre un produs?

Bineinteles. Luati legatura cu echipa noastra si va vom pune la dispozitie toate detaliile dorite, atat despre produse, cat si despre materialele folosite sau standardele de prelucrare pe care le avem.

Ce modalitati de plata acceptati?

Acceptam plata in avans prin transfer bancar sau plata la termen. Aveti in considerare ca productia va incepe abia dupa ce banca ne va confirma plata în avans. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

In ce orase din tara livrati in 24/48 de ore?

In acest moment livrarea In 24 de ore este disponibila In: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Ploiesti, Arad, Brasov.

In acest moment livrarea in 48 de ore este disponibila in: Sibiu, Cluj-Napoca, Iasi Oradea.

Celelalte orase au un timp de livrare de peste 48 de ore.

Atentie timpul de livrare contine si timpul de productie, adica contine timpul de la confirmarea comenzi de catre echipa noastra si pana la livrarea coletului catre destinatar.

Program:
Luni - Vineri,
08:00-17:00

FLYERALARM SRL
Strada Mihai Viteazu, nr. 1
557260, Șelimbăr, Sibiu

Telefon mobil: 0748 145 754
Telefon fix: 0369 733 130
Email: info@flyeralarm.ro